چگونه اولین مقاله خود را در مجله خوب چاپ کنیم ؟

یک باور قدیمی در دنیای علم وجود دارد که اولین مقالات یک پژوهشگر نباید در یک مجله خوب چاپ شود. به همین دلیل بسیاری از پژوهشگران مقالات اولیه خود را در مجلات ضعیف چاپ می‌کنند تا بعداً بتوانند در مجلات با کیفیت‌تر ارسال کنند. پس چگونه اولین مقاله خود را در مجله خوب چاپ کنیم ؟

برای پاسخ به این سوال، ابتدا باید به این پرسش پاسخ داد که چرا مجلات تمایلی به چاپ مقالات پژوهشگران آماتور ندارند؟ پاسخ به این پرسش ساده است. سردبیران مجلات معتقدند که پژوهشگران جوان معمولاً در جزئیات اجرا و نگارش مقالات، دقت لازم را ندارند.این اعتقاد وجود دارد که پژوهشگران جوان تجربه پژوهشگران حرفه ای را ندارند و به همین دلیل کار آن‌ها خطاهای بیشتری دارند.

چگونه اولین مقاله خود را در مجله خوب چاپ کنیم ؟
نگارش مقاله

این فرض شاید اشتباه باشد چون در برخی موارد مقاله یک پژوهشگر تازه کار ممکن است از مقاله یک استاد قدیمی بهتر باشد. اما در اینجا ما نمیخواهیم نظر سردبیران مجلات را تغییر دهیم. بنابراین باید به دنبال راهی برای بالا بردن کیفیت چاپ مقاله خود باشیم.

برای این منظور چند کار را می‌توان انجام داد:

یک راه بسیار عالی این است که مقالات اولیه خود را به مجلات بسیار معروف فرستاد. در این مرحله سردبیر و داوران مجله بازخوردهایی به شما بازگو خواهند کرد. با اعمال این اصلاحات کیفیت مقاله شما به طرز چشمگیری افزایش پیدا خواهد کرد. سپس می‌توانید مقاله خود را برای یک مجله معتبر دیگر ارسال کنید اما این بار درصد پذیرفتن و قبول مقاله شما بیشتر خواهد بود. اگر هم مقاله برگشت خورد، دوباره می‌توانید همین کار را تکرار کرده و برای مجله بعدی ارسال کنید.

راه دیگری این است که یک یا دو مقاله اول خود را با همراهی یکی از اساتید خود که دارای رزومه پژوهشی قوی است چاپ کنید. این کار موجب میشود که از اعتبار آن استاد استفاده کنید و توجه مجلات را برای چاپ مقاله خود جلب کنید.

همچنین چندین ابزار آنلاین وجود دارد که به شما در انتخاب مجله مناسب کمک می کند. این ابزارها درصد برگشت مقالات را نشان می‌دهند. از جمله این ابزارها می‌توان به Elsevier Journal Finder ،Springer Journal Suggester اشاره کرد.

ده مجله علمی برتر دنیا برای چاپ مقاله
نگارش مقاله

ده مجله علمی برتر دنیا برای چاپ مقاله

۱- مجله Nature

که متعلق به کشور انگلستان میباشد  اولین شماره خود را در سال ۱۸۶۹ منتشر نمود . بیشتر  در حوزه علوم طبیعی است . ایمپکت فاکتور این انتشارات ۴۰٫۱۳ بوده و  شاخص اچ ایندکس ناشر این مجله برابر با ۳۶۶ است .

۲-  مجله The New England Journal of Medicine

که در حیطه پزشکی و متعلق به دانشگاه ماساچوست آمریکا است . ضریب تاثیر این انتشارات برابر با ۷۲٫۴۰ و  میزان اچ ایندکس  آن که  توسط گوگل اسکولار برای ناشر این مجله برابر با ۳۵۲معرفی شده است .

۳- مجله Science

متعلق به کشور آمریکا  و ضریب تاثیر آن برابر با ۳۷٫۲۰ خواهد بود . ادیتور این مجله جرمی برگ Jeremy M. Berg است . اچ ایندکس که توسط گوگل اسکولار اعلام شده برای ناشر این مجله برابر با ۳۲۰ است .

۴- مجله The Lancet

در حیطه پزشکی و متعلق به کشور انگلستان است که در سه شهر لندن، نیویورک و پکن  نیز دارای شعبه رسمی می باشد . ضریب تاثیر این مجله برابر با ۴۴  و ادیتور آن ریچارد هورتون Richard Horton است. اچ ایندکس که  توسط گوگل اسکولار برای ناشر این مجله اعلام شده  برابر با ۲۷۳ خواهد بود.

۵- مجله Chemical Society reviews

متعلق به کشور انگلستان و در حیطه شیمی به چاپ آثار علمی پرداخته است . ضریب تاثیر این انتشارات برابر با  ۳۸٫۶۱ و  اچ ایندکس  که  توسط گوگل اسکولار اعلام شده است برای ناشر این مجله برابر با ۲۴۱ خواهد بود .

۶- مجله Cell

در حیطه پزشکی و زیست شناسی (life science) و متعلق به دانشگاه کمبریج کشور آمریکا  میباشد و ضریب تاثیر آن برابر با ۳۰٫۴۱ و  اچ ایندکس  که توسط گوگل اسکولار برای ناشر این مجله اعلام شده  برابر با ۲۳۷ خواهد بود .

۷- مجله Journal of the American Chemical Society

تاسیس ۱۸۷۹   و متعلق به کشور آمریکا میباشد . این مجله  در حیطه شیمی  است ،  ضریب تاثیر آن برابر با ۱۳٫۸۵ و  اچ ایندکس که  توسط گوگل اسکولار برای ناشر این مجله اعلام شده  برابر با ۲۱۹ خواهد بود .

۸- مجله Advanced Materials

تاسیس ۱۹۸۸ در   آلمان  می باشد . در حوزه هایی  مانند شیمی، فیزیک و نانوتکنولوژی به چاپ مقالات پرداخته است. ضریب تاثیر این انتشارات برابر با ۱۹٫۷۹ و  اچ ایندکس که توسط گوگل اسکولار برای ناشر این مجله اعلام شده برابر با ۲۱۸ خواهد بود .

۹- مجله Proceedings of the National Academy of Sciences 

متعلق به کشور آمریکا و تاسیس ۱۹۱۵ میباشد . ضریب تاثیر این مقالات برابر با ۹٫۶۶   و حوزه هایی مانند زیست شناسی، فیزیک و علوم اجتماعی را تحت پوشش قرار داده است . اچ ایندکس که توسط گوگل اسکولار برای این ناشر این مجله اعلام شده است  برابر با ۲۱۶ می‌باشد .

۱۰- مجله Chemical Reviews

در آمریکا در 1924 میلادی باز گشایی شده که بیشتر در حوزه شیمی به چاپ مقاله پرداخته ، ضریب تاثیر این مجله برابر با ۴۷٫۹۲ و  اچ ایندکس که توسط گوگل اسکولار برای ناشر این مجله اعلام شده  برابر با ۲۱۱ خواهد بود.

 موسسه بنیاد جهانی پژوها اینجاست تا شما را برای تحصیل در روسیه و چین برای کسب تحصیلات عالیه یاری نماید.

جهت دریافت مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل کنید

 

برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب مشابه

فهرست
settings_phone