تاریخچه غذای چینی

تاریخچه غذای چینی حدود 5000 سال قبل از میلاد باز میگردد.
در طول زمان، مردمان چینی پیشرفت کرده و به نوع و روشی خاص از سیستم تهیه غذا تسلط یافته اند.
روش های آنها برای شناسایی موادهای  تشکیل دهنده و ترکیبی،
تکنیک های چند مرحله ای جهت پخت و پز،
مدیریت و افزایش طعم های گوناگون در تهیه چند مرحله ای آنها به تدریج توسعه یافته است.
از گذشته تا کنون در تاریخ چین،
خواهیم دید که چینی های باستان دارای رژیم غذایی بسیار سالم هستند  و چین باستان از لحلظ نوع غذایی و عادت های خوراکی بسیار متفاوت بوده اند، از آنچه که امروز مشاده میشوند .
بر اساس برخی شواهد، به نظر می رسد که کشاورزی ریشه 5000 سال در تاریخ چین دارد.
از آن زمان تا کنون آنها از کشت انواع محصولات شناخته شده استفاده می کنند.
مردم کشور چین همیشه غذا را به عنوان یک هنر شناخته اند.
تأکید آنها همواره بر روی تکنیک های مختلف آشپزی شامل تهیه غذا و خدمت و قدردانی از غذا بوده است.

دیوار چین یکی از عظیم ترین و منحصر فرد ترین های بناهای جهان است.

 

سبزجات در غذای چینی

کشور چین در دوران باستان به صورت کامل از انواع متفاوت سبزیجات برخوردار نبوده است.
سبزیجات اصلی در این دوره، سویا و خیار بودند،مصرف سویا از سال 1000 قبل از میلاد به بازار آمده است.
سویا به عنوان دانه اصلی در چین باستان شناخته شده است. این غلات به عنوان وگو شناخته میشوند،
که برای اولین بار در قرن پنجم قبل از میلاد در مقالات کنفوسیوس (Lunyu) ظاهر شد.
سبزیجات بخشی از غذای اصلی آنها بود.

شراب در غذای چینی

چین به عنوان یکی از اولین کشورهای جهان شناخته شده است و شراب را به دوران ماقبل تاریخ برساند.
از زمان معرفی آن، شراب نه تنها یک نوشیدنی بلکه دارای ارزش معنوی و فرهنگی است که در زندگی اجتماعی و سیاسی، ایده زیبایی شناسی، ادبیات و شیوه زندگی بیانگر آن است.
در طول سلسله شان (قرن شانزدهم تا 11 قرن قبل از میلاد) مردم شروع به نوشیدن شراب و استفاده از آن برای عبادت خدایان می کردند.
شراب زرد برنج نخستین نوع از آن است که در چین معرفی می شود.
بعد از هان (206 پیش از میلاد – 220 پیش از میلاد) و سلسله تانگ (618 پیش از میلاد تا 907 پیش از میلاد)،
همه انواع دیگر شراب باید توسعه یافت.

گوشت در غذای چینی

به طور کلی مردم کشور چین گوشت حیوانات را می خورند.
گوشت خوک سپس گوشت گاو، مرغ، کبوتر اردک و غیره گوشت های به ترتیب مصرف می شود.
در 4000 تا 3000 سال قبل از میلاد،
مردم بومی چین گوشت خوک استفاده میکردند.در آن زمان گوشت گوسفند و گاو وجود نداشت.

اگر به دنبال تحصیل پزشکی در روسیه هستید میتوانید در زمینه مطالعه فرمایید.

کشت چای در چین

تاریخچه کشت چای چینی می تواند به بیش از 4000 سال پیش برسد.
چینی ها چای را به عنوان یک شکل عالی از هنر می دانند که نیاز به نمونه برداری دارد.
چای تبدیل به یک نوشیدنی ملی در حال حاضر چین است.
چین با افتخار به عنوان جایگاه بومی جهت کشت چای معرفی شده است و  تکنیک های کاشت، روش های برداشت و نوشیدن آن منحصر به فرد است.

 

 

 

 

برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مطالب مشابه

فهرست
settings_phone